به گزارش مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو:
برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی با شرایط خوب تولید در فرآورده های آرایشی و بهداشتی
ارتقاء توان تولید داخل و تقویت مهارت های تخصصی و رقابت پذیری در برابر نمونه های خارجی از اهداف کارگاه های آموزشی است این مطلب را دکتر حسینی گفت.
به گزارش مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو:
صبح روز چهارشنبه 12 آذر ماه سال جاری کارگاه آموزشی آشنایی با شرایط خوب تولید با حضور کارشناسان نظارت بر بر فرآورده های بهداشتی و آرایشی استان های آذربایجان غربی،آذربایجان شرقی ،اردبیل ،کرمانشاه ،کردستان و مناطق آزاد ارس و ماکو و خوی در محل سالن آمفی تئاتر معاونت غذا و دارو برگزار شد.
دکتر فرحناز حسینی فیروزآباد مدرس و مسئول آموزش اداره کل فرآورده های آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو ضمن تشکر بابت برگزاری این دوره آموزشی گفت:با برگزاری کارگاه های آموزشی و ارتقاء سطح علمی و مهارتی پرسنل و همچنین بهبود کیفیت و ایمنی فرآورده های آرایشی می توان کمک شایانی به اقتصاد و حمایت از تولید ملی و داخلی و حفظ سلامت مصرف کننده کرد.
در این دوره آموزشی شرکت کنندگان با اصول شرایط خوب تولید ،کنترل کیفیت مواد اولیه معتبر،الزامات بهداشتی خطوط تولید،استانداردهای ایمنی و روش های کاهش ریسک آلودگی آشنا شدند.
در پایان این دوره به حاضرین گواهی شرکت به همراه نقل و حلوا به عنوان سوغات استان تقدیم شد.
نظر دهید